Mediation en coaching bij echtscheiding

Kunt u nog goed met elkaar praten en wilt u samen de scheiding regelen? Dan is samen naar een mediator gaan een goede keus. Een coach kan u alleen of u samen helpen om de scheiding goed te laten verlopen.

Terug naar het overzicht

Hulp bij echtscheiding

Mediation en coaching kunnen helpen bij het omgaan met de emoties en uitdagingen die gepaard gaan met een echtscheiding.

Mediation kan helpen bij het oplossen van conflicten tussen echtgenoten bij een echtscheiding. Coaching bij echtscheiding richt zich op het individu en helpt bij het omgaan met emoties en uitdagingen die gepaard gaan met het beëindigen van een huwelijk.

Of u nu een conflict wilt oplossen of persoonlijke ondersteuning nodig hebt tijdens deze moeilijke tijd, denk ook eens aan één van de volgende aanbieders in Westland.

U kunt geholpen worden door:

Maaike de Vries

Bellen: 06 51 54 09 82

Bezoeken: Noordweg 32, Wateringen

Gedoe op werk, met uw ex of in de familie? Heeft u er last van, blijft het telkens zich weer herhalen en komt u er niet van af? Neem dan contact op.

Meer informatie

Reinders & van Soest Mobiliteit

Bellen: 0174 514 875

Email:

Bezoeken: Van der Hoevenstraat 18, Naaldwijk

Reinders & van Soest Mobiliteit biedt mediation en conflictcoaching. Esther Reinders is een ADR gecertificeerde registermediator /conflictcoach.

Meer informatie

Praktijk MMIXX

Bellen: 06 18 91 13 75

Bezoeken: Lieftinckstraat 20a, Naaldwijk

Uw persoonlijke coach op het gebied van onderlinge relaties en zelfontwikkeling (Relatie)therapie, Begeleiding bij scheiden, Gescheiden opvoeden, (Stiefgezin)coaching

Meer informatie

Villa Pinedo

Email:

Bezoeken: Gerrit van der Veenstraat 106, Amsterdam

Bij Villa Pinedo zijn kinderen van gescheiden ouders aan het woord. Dat is wat deze stichting zo bijzonder maakt. Kinderen van gescheiden ouders zijn de experts en de ervaringsdeskundigen. Want wie weet er nou beter hoe het is om te leven met gescheiden ouders dan zij zelf?

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.