Mantelzorgondersteuning

Zorgt u voor een ouder, kind, ander familielid of vriend met een beperking, aandoening of ziekte? Dan geeft u mantelzorg aan een naaste. Mantelzorg geven kan soms zwaar zijn.

Terug naar het overzicht

Hulp nodig?

Bij wie kan ik terecht als ik zelf even niet kan helpen? Ik maak regelmatig onkosten; heb ik recht op financiële ondersteuning? Zomaar wat vragen die als mantelzorger op u af kunnen komen. Een mantelzorgondersteuner biedt een luisterend oor, helpt de zaken op een rijtje te zetten, kan u helpen met respijtzorg en geeft informatie en advies.

U kunt geholpen worden door:

Vitis Welzijn Mantelzorg

Bellen: 0174 630 358 of 06 57 60 37 05

Email:

Bezoeken: Verdilaan 88, Monster

Mantelzorg is alle onbetaalde zorg voor zieke of hulpbehoevende naasten. Het gaat dan om intensieve zorg voor langere tijd.

Meer informatie

Training voor Mantelzorgers van Vitis

Bellen: 0174 630 358

Email:

Heeft u meer behoefte aan een betere balans in uw mantelzorgtaken, werk en tijd voor uzelf? In de training ‘Mantelzorg de Baas’ van Vitis deelt u ervaringen met andere mantelzorgers en gaat u door middel van verschillende oefeningen met elkaar aan de slag.

Meer informatie

Handen in Huis

Bellen: 030 659 09 70

Email:

Bezoeken: Singelpark 1, Odijk

Handen in Huis regelt met enthousiaste vrijwilligers in heel Nederland 24-uurs mantelzorgvervanging in die situatie waar de hulpvrager zonder de hulp niet alleen thuis kan blijven.

Meer informatie

KlavertjeHier

Bellen: 06 20 30 04 55

Email:

KlavertjeHier is er voor ouderen, mantelzorgers en gezinnen die wat extra hulp goed kunnen gebruiken.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.