Seniorenraad Westland

De spreekbuis voor en van alle Westlandse 55-plussers op het gebied van wonen, mobiliteit, vervoer, zorg, welzijn, werk en inkomen.

Terug naar het overzicht

Behartigt belangen voor de Westlandse senior

Stichting Seniorenraad Westland (SRW) heeft als doel het behartigen van de belangen van 55+'ers (senioren) in de gemeente Westland richting college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad, woningcorporaties, welzijnsinstellingen, woon-zorgcomplexen, verenigingen van eigenaars en andere organisaties. 


Wilt u de seniorenraad versterken?

De seniorenraad bestaat volledig uit vrijwilligers. Wilt u ook de seniorenraad versterken? Kijk dan op de website voor actuele vacatures en neem contact op.

Stichting Seniorenraad Westland

Stichting Seniorenraad Westland behartigt belangen voor de Westlandse senior. De Seniorenraad Westland bestaat volledig uit vrijwilligers, die uit vrijwel alle Westlandse kernen afkomstig zijn.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.