Overzicht activiteiten op Westland Ontmoet

Samen bewegen, muziek maken, handwerken, de buurttuin opknappen, koffie drinken, spelletjes doen, koken voor de buren, bingo of een rollatorwandeltocht. Er is genoeg te doen in uw buurt. Ontdek het op Westland Ontmoet.

Terug naar het overzicht

Elkaar leren kennen

Het wordt echt gezelliger in de buurt als je elkaar ontmoet, leert kennen en nog eens met elkaar afspreekt. We nodigen u uit om – soms letterlijk – over de drempel te stappen.

Vraag ook een ander om mee te komen. Iemand die het misschien een beetje spannend vindt of niet zoveel mensen ziet of zelf niet zo gemakkelijk de deur uitkomt.

U kunt geholpen worden door:

Westland ontmoet

In Westland vindt WestlandOntmoet het hele jaar plaats. De behoefte aan ontmoeten en de gezamenlijke strijd tegen eenzaamheid is de afgelopen periode meer en meer duidelijk geworden. Het kan een ontmoeting zijn van een kleine groep, maar ook van twee mensen die elkaar treffen.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.