Woningaanpassingen

Veranderingen aan uw woningen noemen we woningaanpassingen. Met deze aanpassingen kunt u zelfstandig thuis wonen. Denk aan een traplift of aanpassingen in keuken en badkamer.

Terug naar het overzicht

Woningaanpassingen

Heeft u kleine aanpassingen in huis nodig? Denk aan een kraan of handgreep in de douche. De gemeente Westland gaat er vanuit dat u deze zelf koopt. Heeft u ze wel in huis, maar lukt het u niet om ze op te hangen of te installeren? Misschien kan de klussendienst van Vitis Welzijn helpen.

Soms heeft u een tijdje spullen nodig om te herstellen van bijvoorbeeld een operatie. Denk aan een verstelbaar bed of een speciaal matras. Dit vraagt u aan bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u door lichamelijke problemen langere tijd moeite om alleen thuis te kunnen wonen? Dan kan de gemeente Westland u helpen. Bijvoorbeeld met een traplift of aanpassingen in keuken of badkamer.

U kunt geholpen worden door:

Gemeentehuis, Verdilaan 7

Gemeente Westland - Woningaanpassingen

Bellen: 14 0174

Email:

Bezoeken: Verdilaan 7, Naaldwijk

Meer informatie en advies over woningaanpassingen kunt u vinden op de website van gemeente Westland.

Meer informatie

Klussendienst

Bellen: 0174 630 358

Email:

Heeft u hulp nodig bij bepaalde klusjes in en om het huis? De klussendienst kan dan uitkomst bieden!

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.