Maaltijden

Heeft u geen tijd of zin om (alleen) te koken? Of heeft u moeite met koken vanwege een beperking? Ontdek de mogelijkheden van Thuisgekookt en buurtrestaurant ‘Bij elkaar’.

Terug naar het overzicht

Samen eten

Samen eten is een mooie manier om nieuwe mensen te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. In Westland zijn er twee mogelijkheden om gezellig en gezond te eten in uw eigen buurt. Geniet van een lekkere en gezonde maaltijd met anderen.

U kunt geholpen worden door:

Buurtrestaurant Bij Mekaar

Bellen: 0174 630 358

Email:

In buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’ ontmoet u uw buren tijdens het eten van een gezonde maaltijd. Iedereen kan mee-eten. Ook kunt u actief meedoen als vrijwilliger, samen met elkaar.

Meer informatie

Thuisgekookt

Bellen: 085 060 8768

Email:

Thuisgekookt laat de mensen in uw buurt elkaar ontmoeten door het delen van eten. Niet iedereen vindt het leuk om te koken en soms lukt het niet om een lekkere, gezonde maaltijd voor uzelf te maken.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.