Voedselbank

Voedselbank Westland geeft gratis voedsel aan mensen met een minimaal inkomen. In Nederland leven meer dan 1.000.000 mensen onder de armoedegrens. Voedselbank Westland helpt de armsten door ze tijdelijk een voedselpakket te geven.

Terug naar het overzicht

Samenwerking

Voedselbank Westland werkt samen met scholen, kerken, bedrijven, instellingen en burgers. Dat is nodig om genoeg voedsel te hebben voor iedereen die dat nodig heeft. Samen doen zij iets tegen armoede. Ook zorgen ze ervoor dat er minder voedsel wordt weggegooid en dat het milieu minder wordt belast.

U kunt geholpen worden door:

Voedselbank Westland

Bellen: 06 20 67 45 18

Elke week verstrekken we gratis voedsel aan mensen in Westland die van heel weinig geld moeten rondkomen. Net als andere voedselbanken verzamelen we daarvoor levensmiddelen die anders weggegooid worden. Momenteel delen wij wekelijks uit aan zo’n 150 gezinnen, dat zijn 500 monden.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.