Weer aan de slag en praktijkleren

Mensen met een uitkering van de gemeente krijgen hulp van Patijnenburg. Patijnenburg helpt bij het vinden van werk en het ontwikkelen van vaardigheden.

Terug naar het overzicht

Samen met Patijnenburg

U komt in aanmerking voor ondersteuning van Patijnenburg als u van de gemeente een uitkering ontvangt. Nadat u zich heeft aangemeld bij de gemeente, krijgt u bericht van Patijnenburg. U krijgt een gesprek met hen. Samen gaat u kijken wat de mogelijkheden zijn. Het kan zijn dat u eerst werkervaring opdoet. Patijnenburg leidt vaak mensen op in de praktijk en helpt bij het maximaal ontwikkelen van talenten.

 

Samen met Patijnenburg gaat u op zoek naar geschikt werk en naar een werkplek die bij u past. Uitgangspunt is dat u bij een reguliere werkgever aan de slag gaat. Maar voor wie dat geen optie is, gaat u samen op zoek naar een andere passende oplossing. 

U kunt geholpen worden door:

Patijnenburg

Bellen: 0174 272 000

Bezoeken: Ambachtstraat 10, Naaldwijk

Patijnenburg begeleidt al meer dan 65 jaar gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We helpen deze mensen aan een passende job.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.