Werken in een beschermde omgeving (beschut werk)

Kunt u door een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking niet bij een gewone werkgever werken? Misschien komt u dan in aanmerking voor werken in een beschermde omgeving. Bijvoorbeeld bij Patijnenburg.

Terug naar het overzicht

Advies indicatie beschut werk

Het werken in een beschermde omgeving houdt in dat u extra begeleiding en een aangepaste werkplek krijgt. Dit noemen we ‘Beschut werk’. U ontvangt een arbeidsovereenkomst en een regulier salaris van een werkgever.

Mensen met een arbeidsbeperking die verwachten dat zij zijn aangewezen op een beschutte werkomgeving, hebben een ‘Advies indicatie beschut werk’ nodig. Het UWV bepaalt of het Advies indicatie beschut werk wordt toegekend. Als dat zo is, zorgt Patijnenburg voor een passende werkplek.

 

Wilt u zich aanmelden voor een Advies indicatie beschut werk, neem dan contact op met Patijnenburg.

U kunt geholpen worden door:

Patijnenburg

Bellen: 0174 272 000

Bezoeken: Ambachtstraat 10, Naaldwijk

Patijnenburg begeleidt al meer dan 65 jaar gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We helpen deze mensen aan een passende job.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.