Als u zich zorgen maakt om iemand

Maakt u zich ernstig zorgen over iemand? Iemand die verslaafd is, erg in de war, eenzaam of vervuild is?

Terug naar het overzicht

Melding maken

Help een ander die dat zelf niet meer kan en zorg dat hij of zij hulp krijgt. Problemen worden vaak erger als er niets gebeurt. Meld het als u zich zorgen maakt over een familielid, buur of iemand anders in uw omgeving. Dit kunnen ook mensen zijn waarvan inwoners vinden dat zij zorg nodig hebben maar hier zelf niet om kunnen of willen vragen.

U kunt geholpen worden door:

Vitis Welzijn

U kunt contact opnemen met  Vitis Welzijn als u zich zorgen maakt om iemand, of samen met die persoon naar Vitis gaan.

Meer informatie

Sociaal Kernteam Westland (SKT)

Bellen: 14 0174

Bezoeken: Van de Kasteelestraat 75, 's-Gravenzande

Sociaal Kernteam Westland (SKT) wil dat kinderen, jongeren en volwassenen veilig en gezond kunnen leven. Het SKT is bereikbaar via het telefoonnummer van de gemeente Westland.

Meer informatie

Huisarts

U kunt met uw zorgen ook in gesprek met de huisarts. Bij uw huisartsenpraktijk kunt u altijd terecht voor een vertrouwelijk gesprek en ondersteuning.

Meer informatie

Politie

Bellen: 0900 8844

Is er sprake van direct gevaar? Bel dan meteen 112. Wilt u hulp van de politie of melding doen van geweld of misbruik? Neem dan contact op met het 0900-nummer of ga naar de website.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.