Hulp bij woonoverlast

Iedereen in Westland moet zich veilig voelen in zijn huis en buurt. Een prettige omgeving speelt daarbij een grote rol. Soms ervaren bewoners overlast van buren en/of in de omgeving. Dat noemen we woonoverlast.

Terug naar het overzicht

Ga in gesprek met elkaar

Laat uw buren weten dat u overlast van hen hebt en geef aan waar u last van heeft. Als uw buren niet weten wat er mis is, kunnen zij het ook niet oplossen. Spreek uw buren op een rustig moment aan op hun gedrag. Ruzie maakt de situatie alleen maar vervelender en helpt niet bij de overlast. 

Als u een woning huurt van een woningcorporatie, kunt u woonoverlast direct bij de woningcorporatie melden. De woningcorporatie probeert een geschikte oplossing te vinden.

U kunt geholpen worden door:

Gemeentehuis, Verdilaan 7

Gemeente Westland - Melding openbare ruimte

Bellen: 14 0174

Email:

Bezoeken: Verdilaan 7, Naaldwijk

Overlast of andere zaken in de directe omgeving kunt u melden via het meldpunt openbare ruimte. U kunt ook via de BuitenBeter app problemen in de omgeving direct melden bij de gemeente. Denk aan vuil op straat, gaten in het fietspad of andere problemen.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.