Seksuele voorkeur en genderidentiteit

Vragen over seksuele voorkeur of genderidentiteit? Of andere mensen ontmoeten van de LHBTI+ community?

In Westland zetten verschillende organisaties zich in voor een samenleving waar iedereen welkom is!

Terug naar het overzicht

LHBTI+

In Westland zijn activiteiten voor jonge LHBTI +ers. Er is ook advies en support beschikbaar voor familie, vrienden en bekenden die vragen of zorgen hebben.

Ontmoetingsactiviteit voor jongeren (Vitis Welzijn)

Bellen: 06 53 52 91 92

Email:

Ben jij een LHBTIQ+ tiener in de leeftijd van 12 - 18 jaar? Of weet je het nog niet precies maar wil je wel in contact komen met andere LHBTIQ+ tieners door middel van laagdrempelige en toffe activiteiten? Geef je dan op om eens aan te sluiten. We zijn op zoek naar jou.

Meer informatie

De Rainbow Friends & Family Support Group Westland

Bellen: 06 25 50 87 76

Email:

Bezoeken: Sint Martinusstraat 67, 2671 GK Naaldwijk

Iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met regenboogjeugd en hier vragen over, of zorgen om heeft, tips zoekt òf deze heeft kan bij de Rainbow Friends and Family Support Group Westland terecht. Kom naar het inloopspreekuur iedere 1e woensdagavond van de maand in Bibliotheek Naaldwijk.

Meer informatie

Vertrouwenspersoon sportverenigingen John Blankenstein Foundation

Bellen: 06 51 45 23 30

Email:

De John Blankenstein Foundation geeft voorlichting en advies aan lhbtiq+ sporters en sportverenigingen, zodat het voor iedereen leuk is om te sporten. Samen met de sportvereniging en de leden gaat de John Blankenstein Foundation op zoek naar een oplossing voor iedereen.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.