Discriminatie

Discriminatie is ongelijke behandeling met als reden huidskleur, godsdienst, seksuele voorkeur, leeftijd of iets anders. Ervaart u discriminatie? Dan kunt u dat melden.

Terug naar het overzicht

Meld discriminatie

Heeft u vragen over discriminatie? Kijk dan op de website van Stichting voor Inclusie & discriminatiebestrijding (iDb). U kunt op deze site ook discriminatie melden. U komt dan terecht op de website van het landelijke meldpunt. Stichting iDb blijft de meldingen nog wel afhandelen.

 

De Stichting voor Inclusie en discriminatiebestrijding is een onafhankelijke organisatie. Dat betekent dat ze werken zonder invloed van iemand anders. De stichting vecht tegen discriminatie en werkt eraan dat het niet meer voorkomt in uw gemeente.

U kunt geholpen worden door:

Stichting voor Inclusie & discriminatiebestrijding

Bellen: 0800 - 0880

U kunt bij de stichting terecht voor een antwoord op al uw vragen, gratis advies en hulp of het (anoniem) melden van discriminatie.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.