Geld voor gezinnen

Voor gezinnen met een laag inkomen is het soms moeilijk rond komen. Schoolspullen, een winterjas of de aanschaf van een computer zijn dan grote uitgaven. Maar extra kosten zoals reiskosten naar een ziekenhuis of opvang van kinderen kunnen hoog oplopen.

Terug naar het overzicht

Kindpakket

Speciaal voor gezinnen met een lager inkomen is er het kindpakket. Als u voor het kindpakket in aanmerking komt krijgt u een Westlandpas. Hierop zet de gemeente geld waarmee u activiteiten, contributie, schoolgeld of bijvoorbeeld een winterjas kan betalen.

 

Computerregeling

Heeft u geld nodig voor een computer, laptop of tablet voor uw kind dan is er de computerregeling. Hiermee krijgt u geld voor de aanschaf van computer.

 

Bijdrage in bijzondere kosten

Als u ineens extra kosten heeft zoals reiskosten naar werk, of ziekenhuis dan kunt u misschien gebruik maken van de regeling ‘bijzondere kosten’. 

 

Stichting Babyspullen

Heeft u weinig te besteden? En kunt u hulp gebruiken bij de aanschaf van de babyuitzet? De Stichting Babyspullen kan u mogelijk helpen.

U kunt geholpen worden door:

Gemeente Westland - Kindpakket

Bellen: 14 0174

Email:

Bezoeken: Verdilaan 7, Naaldwijk

Gemeente Westland wil dat elk kind mee kan doen met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Meedoen aan sport, cultuur of bijvoorbeeld een schoolreisje is belangrijk.

Meer informatie

Gemeente Westland - Computerregeling

Bellen: 14 0174

Email:

Bezoeken: Verdilaan 7, Naaldwijk

Heeft u een computer nodig voor uzelf? Of voor uw kinderen die naar de middelbare school gaan? Als u voor langere tijd een laag inkomen heeft, kan de gemeente helpen.

Meer informatie
Gemeentehuis, Verdilaan 7

Gemeente Westland - Bijdrage in bijzondere kosten

Bellen: 14 0174

Email:

Bezoeken: Verdilaan 7, Naaldwijk

Het kan gebeuren dat u soms extra kosten heeft. Dat is lastig wanneer u een bijstandsuitkering heeft of weinig inkomen heeft. Als u nergens anders terecht kan, vraagt u de gemeente of zij kunnen helpen.

Meer informatie

Stichting Babyspullen

Bellen: 072 737 02 63

Bezoeken: Nijverheidsplein 2f, Heerhugowaard

Meer informatie over gratis babystartpakketten van Stichting Babyspullen.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.