Gratis babystartpakketten

Gratis babystartpakketten voor (aanstaande) ouders met nieuwe en gebruikte babyspullen.

Terug naar het overzicht

Omdat elk kind recht heeft op een goede start

We zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Stichting Babyspullen verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Wij vinden namelijk dat elk kind recht heeft op een goede start.

 

U kunt een babystartpakket niet rechtstreeks bij de stichting aanvragen. De aanvraag van een pakket kan alleen worden gedaan bij een zwangerschap vanaf 20 weken door een samenwerkende hulpverlenende instantie, verloskundige of kraamzorgorganisatie. Zij vullen een verwijsbrief in en sturen deze op naar Stichting Babyspullen.

 

Dit doet de stichting om er zeker van te zijn dat de pakketten terechtkomen bij de mensen die het écht nodig hebben. Ze werken samen met verschillende hulpverlenende instanties zoals de Voedselbank, de Kledingbank en maatschappelijk werk.

Stichting Babyspullen

Bellen: 072 737 02 63

Bezoeken: Nijverheidsplein 2f, Heerhugowaard

Met Stichting Babyspullen willen we de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. We zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.