Hulp bij DigiD, websites, computers en tablets

Heeft u vragen over uw DigiD of (overheids)websites? Wilt u leren omgaan met computers en tablets? Verschillende organisaties helpen u graag op weg.

Terug naar het overzicht

Leer omgaan met de digitale wereld

In Westland zijn er veel verschillende cursussen beschikbaar. U kunt zelf online een cursus volgen, maar ook met een groep mensen aan de slag. Vrijwilligers staan voor u klaar om u te helpen met de basisprincipes van DigiD, websites, computers en tablets.

Informatiepunt digitale overheid bij de bibliotheek

Bezoeken: Naaldwijk, Wateringen, ’s-Gravenzande, Monster en De Lier

Heeft u vragen over de digitale overheid? Loop dan binnen bij het informatiepunt Digitale Overheid. Hulp is gratis en u hoeft geen lid te zijn. U vindt het informatiepunt in de vijf grote vestigingen van de Bibliotheek Westland.

Meer informatie

Taalhuis Westland bij de bibliotheek

Bellen: 06 11 44 27 16

Email:

Taalhuis Westland ondersteunt volwassenen bij lezen, schrijven, begrijpen van de Nederlandse taal en de weg vinden in de digitale wereld.

Meer informatie

Digitale overheid: zelf stap voor stap aan de slag

Bellen: 06 3049 4448

Email:

Op de website van Digisterker vindt u een stap-voor-stap-uitleg hoe u zelf digitaal zaken met de overheid regelt. Heeft u vragen of uitleg nodig om te starten? Neem dan contact op met de bibliotheek.

Meer informatie

Cursus digitale overheid

Bellen: 06 3049 4448

Email:

Volgt u liever een cursus? Leer hoe u gebruik maakt van digitale overheidsdiensten van de gemeente, UWV, de Belastingdienst en meer. Bibliotheek Westland & SeniorWeb Westland bieden u deze cursus aan.

Meer informatie

Cursus omgaan met websites, computers en tablets

Bellen: 0174 - 226 404

Email:

Met de Klik & Tik-cursus gaat u samen met een begeleider van de bibliotheek aan de slag. Leer de basis van computers, tablets, websites en social media.

Meer informatie

SeniorWeb Westland

Bellen: 0174-52 88 70 / 0174-62 39 96

Email:

Bezoeken: Groenelaan 29, Honselersdijk

Per week geeft SeniorWeb Westland een groot aantal basis- en vervolgcursussen. Niets is veranderlijker dan de wereld van computer en internet. Met ons cursusaanbod willen wij daar graag op inspelen met nieuwe cursussen en workshops.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.