Mediation bij conflicten

Mediation is een proces waarbij een onafhankelijke en neutrale derde partij mensen helpt bij het oplossen van conflicten.

Terug naar het overzicht

Samen in gesprek met een onafhankelijke partij

Mediation kan worden gebruikt voor veel verschillende soorten conflicten. Denk bijvoorbeeld aan scheidingen, burenruzies, zakelijke geschillen en familieruzies. Door middel van onderhandelingen en compromissen kunnen de partijen samen tot een oplossing komen. Het doel van mediation is om een duurzame overeenkomst te bereiken die beide partijen tevreden stelt en die conflicten in de toekomst voorkomt.

U kunt geholpen worden door:

Maaike de Vries

Bellen: 06 51 54 09 82

Bezoeken: Noordweg 32, Wateringen

Gedoe op werk, met uw ex of in de familie? Heeft u er last van, blijft het telkens zich weer herhalen en komt u er niet van af? Neem dan contact op.

Meer informatie

Reinders & van Soest Mobiliteit

Bellen: 0174 514 875

Email:

Bezoeken: Van der Hoevenstraat 18, Naaldwijk

Reinders & van Soest Mobiliteit biedt mediation en conflictcoaching. Esther Reinders is een ADR gecertificeerde registermediator /conflictcoach.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.