Hulp van een zorgregisseur bij uw vraag

Het Sociaal Kernteam Westland biedt hulp aan jeugdigen en/of volwassenen met problemen. Denk daarbij aan vragen over opvoeden, opgroeien en de ontwikkeling van uw kinderen. Of als u problemen ervaart op meerdere gebieden en het (tijdelijk) niet lukt om die zelf op te lossen.

Terug naar het overzicht

De zorgregisseur maakt samen met u een plan

Bij het Sociaal Kernteam (SKT) krijgt u één vaste contactpersoon: de zorgregisseur. De zorgregisseur maakt samen met u een plan. In het plan staat wat uw hulpvraag is. En welke hulpverlening bij u past. Samen bepalen jullie welke hulp wordt ingezet om de problemen op te lossen. Het SKT biedt zelf hulp, maar soms is er meer expertise nodig. Het SKT verwijst u dan door.

Sociaal Kernteam Westland (SKT)

Bellen: 14 0174

Bezoeken: Van de Kasteelestraat 75, 's-Gravenzande

Sociaal Kernteam Westland (SKT) wil dat kinderen, jongeren en volwassenen veilig en gezond kunnen leven. Het SKT is bereikbaar via het telefoonnummer van de gemeente Westland.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.