Dakloos of thuisloos

Dak- of thuisloos? Het kan iedereen overkomen. Niet iedereen heeft de hulpmiddelen om het probleem snel weer op te lossen.

Terug naar het overzicht

Hulp nodig?

Achter elk verhaal van dak- of thuisloosheid gaat een uniek mens schuil. Verschillende organisaties bieden ondersteuning op maat. U leest hier waar u terecht kunt voor voor hulp.

U kunt geholpen worden door:

Spreekuur en opvang voor dak- en thuislozen

Bellen: 14015

De gemeente Delft heeft ook voor de gemeente Westland een dak- en thuislozenspreekuur. U kunt hier terecht voor informatie over dag- en nachtopvang, gebruik van een briefadres en aanvraag van een bijstandsuitkering.

Meer informatie

Dringende hulp en noodopvang

Bellen: 015 284 10 00

Email:

Voor dringende hulp kunt u terecht bij Perspektief. Met de juiste zorg en begeleiding helpt Perspektief bij het oplossen van een crisis.

Meer informatie

Goodwillwerk Leger des Heils regio Den Haag

Bellen: 070 311 55 40

Email:

Bezoeken: Binckhorstlaan 287 Den Haag

Het Leger des Heils biedt hulp aan mensen die te maken hebben met armoede, dakloosheid, verslaving, huiselijk geweld, eenzaamheid en andere sociale problemen.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.