Sporten met een beperking

In Westland bevinden zich enorm veel sport- en beweegaanbieders. En veel van deze aanbieders heeft een gericht aanbod voor mensen met een beperking of een groep waar u goed bij kunt aansluiten. Voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Terug naar het overzicht

Bewegen is gezond voor iedereen

Regelmatig sporten en bewegen houdt u fit en is goed voor sociale contacten. Als u een beperking heeft, is het soms lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. Terwijl u misschien juist zo graag lekker wil bewegen. Gelukkig zijn er in Westland veel verenigingen en aanbieders met sportaanbod voor elke leeftijd.


U kunt geholpen worden door:

Uniek sporten: sportaanbod voor alle leeftijden

Bellen: 015 261 86 48

Email:

Bent u op zoek naar een sport- of beweegactiviteit? Beweegcoach Westland heeft een zoekmachine voor het vinden van passend aanbod. U vindt hier veel aanbod voor mensen met een beperking. Zit er iets tussen wat u leuk zou vinden? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de sportaanbieder. Vindt u het toch nog lastig om uit te zoeken wat bij u past, dan helpt een beweegcoach u graag op weg.

Meer informatie

Sportkanjers: sportaanbod voor kinderen

Email:

Sportkanjers Westland laat alle kinderen met plezier sporten, ook kinderen die zich sociaal of motorisch nog beter kunnen ontwikkelen. Speciaal voor hen zijn er kanjerverenigingen met trainers die voor een veilig en pedagogisch sportklimaat zorgen.

Meer informatie

Beweegcoach Westland

Bellen: 015 261 86 48

Email:

Wanneer u bijvoorbeeld niet goed kunt zien, een verstandelijke beperking hebt, 50+ bent of een chronische ziekte hebt, zijn er in Westland tal van leuke activiteiten om te sporten en bewegen. De beweegcoach brengt mensen met een beperking en sport bij elkaar.

Meer informatie

Beweegcoach VTV

Bellen: 015 261 86 48 / 06 10 75 48 91

Email:

Bezoeken: Prof. Oudemansstraat 56a, Delft

De beweegcoach is voor iedereen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking, een vorm van autisme of een chronische ziekte die op zoek is naar een passende sport of activiteit om te bewegen.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.