Bibliotheek Westland

Als lid van de bibliotheek kunt u van alles lenen: boeken, e-books, luisterboeken, films en games. Bovendien kunt u meedoen aan activiteiten en cursussen. De bibliotheek biedt ook hulp bij taal, digitale overheid en digitale vaardigheden. 

Terug naar het overzicht

De Bibliotheek maakt je rijker

De bibliotheek is een plek waar mensen informatie vinden, lezen en leren. Maar de bibliotheek is nog veel meer. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Waar mensen kennismaken met kunst en cultuur. En de bibliotheek helpt bij lezen, schrijven, begrijpen van de Nederlandse taal en de weg vinden in de digitale wereld.

Vind een bibliotheek bij u in de buurt

Bibliotheek Westland heeft drie hoofdvestigingen en 6 nevenvestigingen. Bibliotheek Westland ontvangt in haar negen vestigingen jaarlijks 492.000 bezoekers, heeft ongeveer 25.000 leden en verwerkt 972.400 uitleningen.

Meer informatie

Taalhuis Westland bij de bibliotheek

Bellen: 06 11 44 27 16

Email:

Taalhuis Westland ondersteunt volwassenen bij lezen, schrijven, begrijpen van de Nederlandse taal en de weg vinden in de digitale wereld.

Meer informatie

Informatiepunt digitale overheid bij de bibliotheek

Bezoeken: Naaldwijk, Wateringen, ’s-Gravenzande, Monster en De Lier

Heeft u vragen over de digitale overheid? Loop dan binnen bij het informatiepunt Digitale Overheid. Hulp is gratis en u hoeft geen lid te zijn. U vindt het informatiepunt in de vijf grote vestigingen van de Bibliotheek Westland.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.