Maatjes voor kinderen en volwassenen

Maatjes geven andere mensen het gevoel dat ze ertoe doen. Voor kinderen én voor volwassenen. Plezier en persoonlijk contact staan voorop. Als maatje maak je iemand anders leven leuker. Bent u op zoek naar een maatje? Of wilt u zelf een maatje worden?

Terug naar het overzicht

'Bedankt dat je er voor me bent'

Er zijn verschillende organisaties die vrijwilligers (maatjes) koppelen aan mensen die daar behoefte aan hebben. Een maatje biedt gezelschap, praktische hulp of emotionele steun.

U kunt geholpen worden door:

Vitalismaatjes

Bellen: 06 39 61 46 15

Bezoeken: Burgemeester van Karnebeeklaan 6, Den Haag

Stichting Vitalis is een stichting die, al ruim 40 jaar, kinderen tussen 5 en 18 jaar koppelt aan een volwassen vrijwilliger. Samen trekken ze een jaar lang wekelijks een paar uurtjes met elkaar op en ondernemen ze gezellige activiteiten.

Meer informatie

Westlandse Maatjes van Vitis

Bellen: 0174 - 63 03 58 of 06 - 44 74 42 19

Een maatje zijn voor iemand kan betekenen: gezelligheid, een luisterend oor, praktische ondersteuning zoals bijvoorbeeld wat boodschappen en vooral samen iets doen. Want… onder de mensen komen of iets ondernemen is leuker en makkelijker met iemand samen.

Meer informatie

Stichting Buddy Netwerk

Bellen: 070 364 9500

Email:

Bezoeken: Burgemeester van Karnebeeklaan 6, Den Haag

Gedurende een jaar lang onderhouden buddy’s twee tot vier uur per twee weken of per week persoonlijk contact met de cliënten die zich daarvoor aanmelden. Buddy Netwerk coördineert en begeleidt deze persoonlijke trajecten voor hun buddy’s en cliënten.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.