Consultatiebureau en jeugdgezondheidszorg

Een kind dat gezond en blij opgroeit. Dat wil toch iedere ouder? JGZ, het consultatiebureau voor kind en jeugd, zet zich maximaal in om u hierbij te ondersteunen. U kunt bij JGZ terecht met (medische) vragen of advies over de opvoeding, ontwikkeling en verzorging van uw kind.

Terug naar het overzicht

Vragen of advies

Bij het consultatiebureau voor kleine en grote kinderen kunt u altijd terecht met (medische) vragen of advies over het opgroeien van uw kind. JGZ biedt zorg aan voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar.

Al tijdens de zwangerschap kan JGZ ondersteuning bieden. Tot 4 jaar bezoekt een kind regelmatig het consultatiebureau. Hier wordt de groei en ontwikkeling gevolgd. De ouder/verzorger kan hier terecht met vragen. Ook kan het kind ingeënt worden tegen een aantal kinderziekten. Als vragen op het consultatiebureau onbeantwoord blijven, kan de verpleegkundige thuis op bezoek komen.

Op sommige locaties is het weer mogelijk om naar het inloopspreekuur te komen. Heeft u vragen of zorgen over uw kind? Dan kunt u ook bellen of whatsappen met een jeugdverpleegkundige. Op de website van JGZ Zuid-Holland West vindt u alle contactgegevens en locaties in Westland.

U kunt geholpen worden door:

JGZ Consultatiebureau voor kind en jeugd

Bellen: 088 054 99 99

Email:

U kunt bij ons terecht met (medische) vragen of advies over de opvoeding, ontwikkeling en verzorging van uw kind.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.