Buitenschoolse hulp

Buitenschoolse hulp kan kinderen helpen om het beter te doen op school, vaardigheden te verbeteren en hun interesses te ontwikkelen.

Terug naar het overzicht

Aanvulling op school

Er zijn verschillende soorten buitenschoolse hulp beschikbaar voor kinderen, waaronder bijles, studiebegeleiding en remedial teaching. Dit aanbod kan kinderen onder andere helpen om hun schoolprestaties te verbeteren, sociale vaardigheden te ontwikkelen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

U kunt geholpen worden door:

Anouschka's studiebegeleiding en coaching

Bellen: 06 - 20 00 01 57

Bezoeken: Nieuweweg 5, Poeldijk / Fie Carelsenlaan 33, Den Haag

Bent u op zoek naar bijles in regio Westland of Wateringse Veld (Den Haag)? Dan bent u bij Anouschka's studiebegeleiding & coaching aan het goede adres.

Meer informatie

BIW Begeleiding en Training Westland

Bellen: 06 - 34 18 68 34

Bezoeken: Hollewatering 3c, Kwintsheul

BIW voor scholieren en studenten begeleidt basisschoolleerlingen, middelbare scholieren, mbo- en hbo-studenten tijdens hun opleiding of studie.

Meer informatie

Les Verder

Bellen: 06 12 23 74 33

Bezoeken: Westlandseweg 10, Wateringen

Lesbegeleiding in de vorm van bijles (individuele leerlingbegeleiding), trainingen en huiswerkbegeleiding.

Meer informatie

School's cool Westland

Bellen: 0174 –284345

Bezoeken: Postbus 36, Naaldwijk

Voor alle kinderen is de overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs een grote stap. Voor sommige kinderen ook een lastige stap, als gevolg van hun karakter of gedrag of door omstandigheden thuis. Zij kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken om onderpresteren en schooluitval tegen te gaan. School’s cool Westland geeft begeleiding aan brugklassers die dit risico lopen.

Meer informatie

t Z-je

Bellen: 0174-248650

Bezoeken: Ericastraat 26, Monster / Burgemeester Woutersplein 10, Monster

Het overkomt veel leerlingen: een periode op de (middelbare) school dat het leren onverwacht minder makkelijk gaat. ’t Z-je heeft ruime ervaring in het begeleiden en coachen van leerlingen en studenten die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.