Jongerenwerk

Wil je weten wat er voor jongeren te doen is in jouw buurt? Heb je vragen? Of wil je een onderwerp bespreekbaar maken? Zoek de jongerenwerkers op via Instagram (DM), WhatsApp, op straat of op school.

Terug naar het overzicht

Jongerenwerkers

Heb jij een vraag over jouw talent, school, stage, werk of vrije tijd? Of wil je informatie & advies over bepaalde onderwerpen zoals geld, drank, drugs, verslaving en/ of seksualiteit? De jongerenwerkers bieden een luisterend oor, denken mee en geven tips en adviezen. 

Jongerenwerkers zijn er ook voor (vrienden)groepen en organiseren samen met jou leuke of interessante activiteiten. Bijvoorbeeld met onze Amerikaanse jongerenbus. Voor meiden zijn er wekelijkse meidenactiviteiten. Elke maand kun je o.a. op Instagram een mening geven en vragen stellen over een centraal thema. 

Daarnaast doet het jongerenwerk aan talentontwikkeling en organiseert het projecten voor jongeren. Zoals het Vrijwillig Traineeship: een project waarbij jongeren tussen de 16 en 27 jaar een half jaar voor 4 uur per week ervaring opdoen als vrijwilliger bij interessante Westlandse organisaties. 

Het jongerenwerk stáát voor jongeren.

U kunt geholpen worden door:

Jongerenwerk

Bellen: 0174 630 358

Jongerenwerk werkt in opdracht van gemeente Westland en bezoekt (kwetsbare) jongeren op plekken waar zij in hun vrije tijd zijn: bijvoorbeeld op straat, school en andere plekken.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.