Energiecoaches

Wilt u energie besparen en comfortabeler wonen, maar weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn? Schakel dan een energiecoach in.

Terug naar het overzicht

Verduurzamen van de woning

De Westlandse energiecoaches helpen u graag bij het verduurzamen van uw koopwoning. In Westland lopen 10 energiecoaches rond. Zij doen dit op vrijwillige basis en hebben met succes een cursus afgerond tot energiecoach. Ze beschikken hiermee over de nodige kennis om u op weg te helpen! Momenteel zijn er 10 coaches met wie u een afspraak kunt inplannen. De coaches beantwoorden al uw vragen over bijvoorbeeld: isoleren, zonnepanelen, beschikbare subsidies en hoe u bewuster met energie omgaat.

U kunt geholpen worden door:

Energiecoaches

Bellen: 14 0174

Email:

Maak kennis met de energiecoaches en neem contact op via de website Westland Woont Duurzaam. U kunt online ook een gratis quickscan maken. De scan geeft inzicht in de kosten, besparingen en subsidies. En ook manieren om energiebesparende maatregelen specifiek voor uw koophuis te financieren.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.