Geld voor de zorgverzekering

Goede zorg is voor iedereen belangrijk. Voor mensen met een lager inkomen is dit niet altijd te betalen. Voor deze mensen is er de gemeentepolis Westland en daarnaast is er een mogelijkheid om een bijdrage aan zorgkosten aan te vragen.

Terug naar het overzicht

Gemeentepolis

Voor mensen met een laag inkomen heeft gemeente Westland samen met zorgverzekeraar DSW de gemeentepolis Westland samengesteld. Hiermee bent u goed verzekerd tegen een goedkoper tarief.

 

Vergoeding premie aanvullende zorgverzekering

Mensen met een aanvullende verzekering en een laag inkomen kunnen ook gebruik maken van de regeling: ‘vergoeding premie aanvullende zorgverzekering’.  Dit is een bedrag als tegemoetkoming op uw premie, die u betaalt voor uw aanvullende zorgverzekering.

U kunt geholpen worden door:

Gemeentehuis, Verdilaan 7

Gemeentepolis Westland

Bellen: 14 0174

Email:

Bezoeken: Verdilaan 7, Naaldwijk

De gemeente Westland biedt samen met DSW Zorgverzekeraar de Gemeentepolis Westland aan. Dit is een collectieve aanvullende zorgverzekering (CAV) voor inwoners met een laag inkomen.

Meer informatie

Gemeente Westland -Vergoeding premie aanvullende zorgverzekering

Bellen: 14 0174

Email:

Bezoeken: Verdilaan 7, Naaldwijk

Meer informatie over de vergoeding van uw premie voor een aanvullende zorgverzekering vindt u op de website van gemeente Westland.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.