Alledaagse vragen over opgroeien en opvoeden

Het opvoeden van kinderen en het runnen van een gezin valt soms niet mee. Het is dan fijn als u ergens terecht kan met vragen over opgroeien, opvoeden en uw gezin.

Terug naar het overzicht

Antwoorden over de ontwikkeling van kinderen

Sociaal Kernteam Westland (SKT)

U kunt bij Sociaal Kernteam Westland terecht met allerlei vragen over opgroeien en opvoeden. U kunt ook vragen stellen over (verwijzingen naar) specialistische zorg. U kunt bij SKT terecht voor:

JGZ Consultatiebureau

Bij het consultatiebureau voor kleine en grote kinderen kunt u altijd terecht met (medische) vragen of advies over het opgroeien van uw kind. Al tijdens de zwangerschap kan JGZ ondersteuning bieden. Tot 4 jaar bezoekt een kind regelmatig het consultatiebureau. Hier wordt de groei en ontwikkeling gevolgd. De ouder/verzorger kan hier terecht met vragen. Ook kan het kind ingeënt worden tegen een aantal kinderziekten. Als vragen op het consultatiebureau onbeantwoord blijven, kan de verpleegkundige thuis op bezoek komen. JGZ biedt zorg aan voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar.

U kunt geholpen worden door:

Sociaal Kernteam Westland (SKT)

Bellen: 14 0174

Bezoeken: Van de Kasteelestraat 75, 's-Gravenzande

Sociaal Kernteam Westland (SKT) wil dat kinderen, jongeren en volwassenen veilig en gezond kunnen leven. Het SKT is bereikbaar via het telefoonnummer van de gemeente Westland.

Meer informatie

JGZ Consultatiebureau voor kind en jeugd

Bellen: 088 054 99 99

Email:

U kunt bij ons terecht met (medische) vragen of advies over de opvoeding, ontwikkeling en verzorging van uw kind.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.