Regulier onderwijs

Een overzicht van de basisscholen en voortgezet onderwijs scholen in Westland.

Terug naar het overzicht

Word wie je bent

Het basis- en voortgezet onderwijs zijn belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Niet alleen leren kinderen belangrijke kennis en vaardigheden, maar ook leren zij omgaan met anderen en ontwikkelen zij hun persoonlijkheid.

Scholen op de kaart

Scholen op de kaart geeft een compleet beeld van de scholen bij u in de buurt: basisscholen én voortgezet onderwijs. U kunt hier eenvoudig scholen vinden en vergelijken. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de school doet voor goed onderwijs? Lees dan het profiel van de school.

Meer informatie

Voortgezet onderwijs in Westland

ISW & Lentiz hebben samen negen scholen in het Westland. Bij al onze scholen staat een gezellige, vertrouwde en veilige omgeving voorop. Op de scholen zijn er meerdere leerniveaus met allerlei varianten. Van praktijkonderwijs waar je veel leert door te doen, vmbo, havo, vwo, vwo+ tot een combinatie van vmbo/mbo.

Meer informatie

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.